Άγριoς καβγάς Μπέου – Ηλιόπουλου στον «αέρα» του ΣΚΑΙ: «Η λάσπn είναι ο φυσικóς σου χώρoς»

Άγριος καβγάς με ύβρεις ξέσπασε ανάμεσα στον Αχιλλέα Μπέο και τον Νάσο Ηλιόπουλο, στον τηλεοπτικό «αέρα» του ΣΚΑΙ.

Τηλεφωνική παρέμβαση στην εκλογική βραδιά του ΣΚΑΪ έκανε ο Αχιλλέας Μπέος, με σκοπό να απαντήσει στον Νάσο Ηλιόπουλο από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος είχε πει νωρίτερα πως θα έπρεπε ο κ. Μπέος να ελεγχθεί πειθαρχικά για τον Πανθεσσαλικό.

«Εάν η ΠΑΕ Βόλος οφείλει ένα ευρώ στο Πανθεσσαλικό, παραιτούμαι αύριο από δήμαρχος. Δεν υπάρχει καμιά παρανομία. Αυτό έχουν μάθει από τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχουν βάλει μυαλό ακόμη… λάσπη, κατηγορίες», είπε αρχικά ο Αχιλλέας Μπέος.

Εμφανώς εκνευρισμένος, ο Αχιλλέας Μπέος συνέχισε λέγοντας: «Να μας πει ο κ. Ηλιόπουλος… Τι δουλειά κάνεις ρε συ και σε βλέπω και στο παράθυρο; Το επάγγελμά σου ποιο είναι; Εκεί θα καταντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, 4%! Ανεπάγγελτε! Κατηγορείτε χωρίς να έχετε στοιχεία και αποδείξεις.. λάσπη! Αυτοί είστε. Ανύπαρκτε! Κάνε καμιά δουλειά ανεπάγγελτε».

«Ένα ντιμπέιτ έκανες με τον αντίπαλό σου ή κρυβόσουν», του αποκρίθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. «Είσαι κρυμμένος μέσα στη λάσπη γιατί είναι ο φυσικός σου χώρος. Μέσα στη λάσπη είσαι, μέσα στη λάσπη θα μείνεις», απάντησε ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Η Σία Κοσιώνη σε απόγνωση, ολοκλήρωσε την τηλεφωνική επικοινωνία και σχολίασε: «Λυπάμαι, δεν μου αρέσουν οι χαρακτηρισμοί, γενικώς προσεγγίζω με μεγάλη μετριοπάθεια το επάγγελμά μας, μπορούν οι αντιπαραθέσεις να γίνονται σε ένα κόσμιο πλαίσιο».

Δείτε το βίντεο

tilestwra