«Ανατροπή δεδομένων…»: Σε 50 δευτερόλεπτα ο Αρνιακός έκανε την πρόγνωση που όλοι φοβόμασταν

Καιρός – Τάσος Αρνιακός: Ότι χειρότερα μετά από τα πλημμυρικά φαινόμενα που είχαμε είναι οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες, αφού υπάρχει κίνδυνος να εξαπλωθούν αρκετές ασθένειες.

Η πρόγνωση αυτή φέρεται πως θα έχουμε μπροστά μας τις επόμενες μέρες αφού σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό τις επόμενες ώρες και συγκεκριμένα την Τρίτη (12/09) η θερμοκρασία αναμένεται να ανέβει τόσο που θα δημιουργήσει αρκετά θέματα στις περιοχές που έχουν χτυπηθεί από την κακοκαιρία Daniel τις τελευταίες ημέρες.

Που θα σημειωθούν οι υψηλότερες θερμοκρασίες και πόσο θα φτάσει ο υδράργυρος σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό και την πρόγνωσή του για την τηλεόραση του ΑΝΤ1;

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Αδιανόητες εικόνες: Αδιάβατη λίμνη για χιλιόμετρα η Eθνική Oδός μετά τα Τέμπη – Κομμένη στα δύο η χώρα

Σε ποτάμι έχει μετατραπεί η Εθνική Οδός μετά τα Τέμπη. Μετά την υπερχείλιση του Πηνειού η εθνική οδός είναι αδιάβατη αφού τα νερά του ποταμού έχουν πλημμυρίσει το οδόστρωμα.

Η εταιρεία που διαχειρίζεται το κομμάτι αυτό, έδωσε στη δημοσιότητα εναέρια κι επίγεια πλάνα τα οποία σοκάρουν και αποτυπώνουν το μέγεθος της καταστροφής.

Σημειώνεται πως παραμένει σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας επί του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου λόγω των πλημμυρικών φαινομένων στην περιοχή Γυρτώνης-Συκουρίου (Χ.Θ. 366), κόβοντας ουσιαστικά τη χώρα στη μέση. Η κυκλοφορία είναι εφικτή στο τμήμα Θεσσαλονίκη – Λεπτοκαρυά και από κόμβο Νίκαιας Λάρισας έως Αθήνα και το αντίστροφο.

Δείτε το απίστευτο βίντεο:



tilestwra