«Ανoχń τέλος!» Το μήνυμα του Κασσελάκη από τη Ν. Υόρκη στους διαφωνούντες – «Να αλλάξεις την Ελλάδα»

Σαφές μήνυμα Κασσελάκη σε όσους τον αμφισβητούν. “Ανοχή τέλος”.

Ανοχή τέλος! Αυτή ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Στέφανος Κασσελάκης από τη Νέα Υόρκη οπου βρίσκεται, δίνοντας με αυτό τον τρόπο ξεκάθαρη και σαφή απάντηση σε όσους διαφωνούν και κατ επέκταση σε όσους τον αμφισβητούν.

Το πρώτο μήνυμα ήταν βέβαια η διαγραφή του Στέφανου Τζουμάκα από τον ΣΥΡΙΖΑ, η πρώτη διαγραφή από τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του αλλά τις εκλογές τις κέρδισα εγώ” ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Σε συνέντευξη του στον Εθνικό Κήρυκα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθαρίζει ότι τηρεί πλήρως την ομόφωνη διακήρυξη για την πολιτική ταυτότητα του κόμματος: εκφράζει τη σύγχρονη Αριστερά καλύπτοντας και το δημοκρατικό κέντρο. Και επαναλαμβάνει ότι θα είναι εκτός ψηφοδέλτίων όσοι υποσκάπτουνς την ενότητα:

Οσοι δεν στηρίζουν την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι στα εκλογικά ψηφοδέλτια του κόμματος. Είμαι ξεκάθαρος σ’ αυτά τα οποία λέω” είπε χαρακτηριστικά, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

Ομογενείς: Να αλλάξεις την Ελλάδα

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε με μέλη της ελληνικής κοινότητας στη Νέα Υόρκη, ενώ επίσκέφθηκε το σχολείο και τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, καθώς και τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ξεναγήθηκε στους χώρους του σχολείου της ελληνικής ομογένειας και συνομίλησε με μαθητές και γονείς, ενώ συνάντηση είχε και με τους ιερείς των ελληνορθόδοξων ναών της Νέας Υόρκης.

“Να αλλάξεις την Ελλάδα”, ήταν η προτροπή που του απηύθυνε μια γυναίκα, μέλος της ελληνικής ομογένειας, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ να απαντά “θα προσπαθήσουμε”.

tilestwra