Απολαμβάνει με τις φίλες της τις διακοπές της στη Μύκονο

Η Μύκονος συνεχίζει να αποτελεί κορυφαίο προορισμό για τους celebrities από όλο τον κόσμο, με την Τζέσικα Άλμπα να προστίθεται στην πολυάριθμη λίστα των διάσημων που επέλεξαν το νησί για τις διακοπές τους. Η Τζέσικα Άλμπα, χαμογελαστή και ευδιάθετη, φωτογραφήθηκε κατά τη διάρκεια βραδινής της εξόδου, ντυμένη με ένα μακρύ μαύρο φόρεμα.



Η χολιγουντιανή ηθοποιός, μαζί με τις φίλες της, επισκέφτηκε ένα γνωστό εστιατόριο της Μυκόνου, όπου απόλαυσε γεύσεις με άρωμα Ελλάδας, όπως φρέσκο ψάρι και χωριάτικη σαλάτα, συνοδευόμενα από εκλεκτά ελληνικά κρασιά.

Η Μύκονος δεν είναι αγαπημένος προορισμός μόνο για ξένους celebrities αλλά και για Έλληνες. Ανάμεσά τους είναι οι Λάκης Γαβαλάς, Καλομοίρα, Μαριέττα Χρουσαλά, Ανθή Σαλαγκούδη, Ιωάννα Παλιοσπύρου, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Τρύφωνας Σαμαράς και Βασίλειος Κωστέτσος, που έχουν ήδη επισκεφθεί το νησί φέτος.

Διάσημοι όπως η Νάταλι Πόρτμαν, ο Ματ Ντέιμον, ο Κέβιν Χαρτ, ο Λίαμ Χέμσγουορθ, η Κάιλι Μινόγκ και η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ επίσης απόλαυσαν τις διακοπές τους στη Μύκονο, επιλέγοντας το κυκλαδίτικο νησί για τις καλοκαιρινές τους αποδράσεις.

Η παρουσία τόσων διεθνών προσωπικοτήτων στη Μύκονο αναδεικνύει την Ελλάδα ως κορυφαίο τουριστικό προορισμό, προσφέροντας προβολή στη χώρα μέσω της δημοσιότητας που λαμβάνουν αυτές οι επισκέψεις.