Δύσκολες ώρες για τη Ελένη Μενεγάκη

Εντάξει, το παράπονο του Γρηγόρη Αρναούτογλου είναι χιλιοειπωμένο. Δεν μπορεί να χωνέψει ο άνθρωπος ότι καλεί τόσα χρόνια την Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή του, αλλά εισπράττει αρνητικές απαντήσεις. Εύλογα υπενθυμίζει ότι «στον Θέμο πήγαινε». Εδώ που τα λέμε, καλός είναι ο Γρηγόρης, αλλά ο Αναστασιάδης είχε άλλο χιούμορ.

Αν, λοιπόν, ακούγαμε μέσα στην εβδομάδα γκρίνιες μόνο από τον Αρναούτογλου, θα τις προσπερνούσαμε και θα λέγαμε ότι όλα βαίνουν καλώς για την Ελένη. Έλα, όμως, που δεν συμβαίνει αυτό. Αρκούσε η ανάγνωση «Μέχρι κεραίας» όσων έγραψε την περασμένη Πέμπτη η Ντέπυ Γκολεμά για να χτυπήσουν οι καμπάνες από την Άνδρο έως τη λεωφόρο Συγγρού.

«Όσον αφορά το δεύτερο θέμα, η Ελένη είπε: Ποιος είναι αυτός που θα την κρίνει αν μία – δύο χρονιές δεν πάει καλά; Κυρίως τα πρόσωπα της τηλεόρασης χρόνια τώρα κρίνονται από άλλους και όχι μεταξύ τους. Αυτό είναι νέο φρούτο. Και μάλιστα άγουρο», έγραψε η γνωστή δημοσιογράφος στην «Απογευματινή». Όχι κάπου ξέμπαρκα και άσχετα.
«

Ανάλογα με την αξία του καθενός έρχεται και η κρίση. Και όταν στον κρινόμενο αρέσει να του λένε διαρκώς πόσο καλός είναι, έτσι θα πρέπει να μάθει να σέβεται και το αντίθετο όταν συμβεί. Για κάποιο λόγο βέβαια…», συνέχισε η Γκολεμά το σφυροκόπημα.

«Επίσης, και αυτό δεν αφορά μόνο την Ελενίτσα, που ξέρει πόσο την εκτιμώ, όταν ζείτε μαζί με τα έντυπα μέσα, τροφοδοτώντας τα με τις ζωές σας, θα πρέπει να τα κάνετε “παρέα” και στα δύσκολα. Δηλαδή όχι τα δικά μου, δικά μου, και τα δικά σου, πάλι δικά μου», πρόσθεσε σε ένα ρεσιτάλ από μπηχτές.

Διότι ως εξαιρετική γνώστρια της ελληνικής γλώσσας, η Γκολεμά δεν έγραψε ότι εξαιρείται η Μενεγάκη από την κατηγορία εκείνων που τροφοδοτούν εφημερίδες και περιοδικά με τη ζωή τους. Επεσήμανε ότι δεν αφορά μόνο την Ελένη. Αφορά και άλλους, αλλά και την Ελενίτσα. «Είμαστε πολλά χρόνια μαζί, σε άλλους δρόμους και θυμόμαστε», διεμήνυσε η Ντέπυ. Πάλι χτυπάνε καμπάνες για μας…

Όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που κυκλοφορεί

tilestwra