Θρίαμβος Τζιτζικώστα: «Ήμουν, είμαι και θα είμαι ο Περιφερειάρχης όλων των Μακεδόνων»

«Σήμερα νίκησε η Μακεδονία», ανέφερε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας μετά την θριαμβευτική επανεκλογή του.

Ο κ. Τζιτζικώστας εν μέσω χειροκροτημάτων έφτασε στο στρατηγείο του και δέχτηκε τις αγκαλιές από τους υποψήφιους της παράταξης του και τον κόσμο που τον περίμενε.

«Είναι η τρίτη διαδοχική φορά που με εμπιστεύεστε με ποσοστά 60 και 70% στην μεγαλύτερη γεωγραφικά περιφέρεια της χώρας των δύο εκατ. Ελλήνων. Για μένα αυτό είναι συμβόλαιο εμπιστοσύνης αλλά και μια εντολή υψηλής ευθύνης να συνεχίσουμε από αύριο το πρωί την δουλειά που κάνουμε στην Κεντρική Μακεδονία», τόνισε ο κ. Τζιτζικώστας.

Συγκινημένος ο κ. Τζιτζικώστας τόνισε πως «όσο ζω, θα θυμάμαι και θα συγκινούμαι με αυτή την εντολή εμπιστοσύνης που μου δώσατε σήμερα».

Επίσης, ευχαρίστησε τους οκτώ ανθυποψήφιους του «για τον πολιτισμένο αγώνα που δώσαμε όλοι μαζί».

«Ό,τι καταφέραμε όλα αυτά τα χρόνια και ότι θα κάνουμε όλα τα επόμενα το καταφέραμε χάρη στην ομάδα της Αλληλεγγύης, την ομάδα της νίκης», πρόσθεσε.

«Το μήνυμα που στέλνουμε σήμερα σε όλη την Ελλάδα από την καρδιά της Μακεδονίας είναι ότι εδώ είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι, δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι σήμερα το βράδυ. Ήμουν, είμαι και θα συνεχίσω να είμαι περιφερειάρχης όλων των Μακεδόνων ανεξαιρέτως», ανέφερε.

«Αυτή την εμπιστοσύνη σας δεν πρόκειται να την προδώσω ποτέ. Θα συνεχίσω και τα επόμενα χρόνια να δίνω την μάχη για να βρίσκεται η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην πρώτη γραμμή της Ελλάδος και στην κορυφή της Ευρώπης», τόνισε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας ευχαρίστησε την γυναίκα του Ελεάνα που ήταν στο πλάι του, τον γιο του, Γιώργο και την κόρη του, Ναταλία.

Πηγή: thestival.gr

tilestwra