Θρiλερ δίχως τέλος με τον 27χρονο που χαιρέτησε τον πατέρα του και εξαφανiστηκε – Η κίνηση στο Instagram που δίνει ελπίδες

Επί έξι ημέρες έχει χαθεί από προσώπου γης ο 27χρονος Θάνος και η αγωνία των δικών του ανθρώπων βρίσκεται στο κατακόρυφο, καθώς καθημερινά εύχονται να τον βρουν σώο και αβλαβή. Ένα σημάδι, την ίδια ώρα, τους δίνει ελπίδα, καθώς φαίνεται πως ο Θάνος μπήκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, από κάποιο άλλο κινητό.

“Πήρα μία πολύ σοβαρή πληροφορία. Χθες (ο Θάνος) είχε μπει στο Instagram του, από άλλο τηλέφωνο βέβαια. Αυτό δείχνει σημεία ζωής, είναι πολύ σοβαρό”, είπε ο πατέρας του 27χρονου στο Live News του Mega.

“Σ’ αγαπώ πολύ μπαμπά”

Ο 27χρονος Θάνος τους τελευταίους έξι μήνες έμενε στη Θεσσαλονίκη, όπου και εργαζόταν. Την περασμένη εβδομάδα είχε έρθει στην Αθήνα να συναντήσει τον πατέρα του. Βγήκαν μία βόλτα, τον χαιρέτησε λέγοντάς του “Σ΄αγαπώ πολύ μπαμπά” και ξεκίνησε να τρέχει προς άγνωστη κατεύθυνση. Από τότε αγνοείται.

εξαφανιση

“Ήταν λίγο ανήσυχος. Ξαφνικά, εκεί που βγήκαμε για έναν καφέ, γιατί τον είχα στο σπίτι δύο μέρες, ξαφνικά μου αφήνει το τσαντάκι του με όλα τα προσωπικά του, μου λέει: ‘Σ’ αγαπώ πολύ μπαμπά’ και χάνεται. Αρχίζει και τρέχει μέσα στον κόσμο”.

Ο πατέρας του 27χρονου δεν κατάλαβε τι συνέβαινε. Είδε τον γιο του να απομακρύνεται και σάστισε: “Εγώ φοβήθηκα εκείνη την ώρα γιατί ήρθανε δύο τύποι και μου λένε: ‘Σας έκλεψε;’ και φοβήθηκα μην τον πιάσουν και τον χτυπήσουν”.

Η μητέρα του 27χρονου είπε πως “ήταν το παιδί αναστατωμένο, ήταν τρομαγμένος, φοβισμένος. Έχει μία δυσκολία να διαχειριστεί τα συναισθήματά του”.

“Κάτι έχει γίνει στο κεφάλι του, μεγάλο…”

Όσο περνάνε οι μέρες η αγωνία κορυφώνεται. Οι γονείς του είχαν παρατηρήσει μία αλλαγή στη συμπεριφορά του το τελευταίο διάστημα, τίποτα όμως που να δικαιολογεί μία τέτοια εξαφάνιση.

“Κάτι έχει γίνει στο κεφάλι του πολύ μεγάλο και δεν μπορεί να το διαχειριστεί. Μία φοβία, ένας τρόμος… Κάτι τέτοιο φαντάζομαι”, είπε η μητέρα του.

Έξι ημέρες τώρα ο 27χρονος δεν έχει επικοινωνήσει με κανέναν και οι γονείς του προσεύχονται να μην του έχει συμβεί κάτι κακό: “Δεν έχει μπλέξει πουθενά το παιδί μου. Το μυαλό μου εμένα πάει ότι μπορεί να είναι σε κάποιο βουνό, γιατί πάντα του άρεσε να πηγαίνει σε βουνά”, συμπλήρωσε η μητέρα του.

Το έργο των Αρχών γίνεται δυσκολότερο, από την στιγμή που ο 27χρονος άφησε την τσάντα του με το κινητό του στον πατέρα του πριν εξαφανιστεί.

tilestwra