Κλαούντια Ρομάνι: Ταΐζει τις γάτες στο Μαϊάμι, κάνει αγώνα, αλλά δε ξεχνά και τη σέξι πλευρά της

Η Κλαούντια Ρομάνι έγινε γνωστή για τις σέξι εμφανίσεις της και τις προκλητικές της φωτογραφίες αλλά και για την αγάπη της για την ποδοσφαιρική ομάδα της Μίλαν.

Στον λαμπερό κόσμο της μόδας, όπου οι εικόνες και οι εμφανίσεις είναι συχνά στο επίκεντρο της προσοχής, κάποιες φορές παρασκηνιακές πράξεις κάνουν τη διαφορά και μένουν αξέχαστες. Η Κλαούντια Ρομάνι, μοντέλο που έγινε γνωστή μέσα από τις πολλές φωτογραφίες που την ανέδειξαν σε ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα πρόσωπα στον χώρο της μόδας, φαίνεται πως επιλέγει να αφιερώνει τις ώρες της καθημερινότητάς της σε μια πιο ουσιαστική και άμεση ενασχόληση: τη φροντίδα αδέσποτων γατών στο Μαϊάμι.

Μακριά από τους φακούς και τα φώτα των αίθουσων που φιλοξενούν μεγάλα fashion shows, η Ρομάνι δείχνει να βρίσκει μια διαφορετική μορφή ικανοποίησης στην άμεση επαφή με τα ζώα. Η εθελοντική της δράση αποτελεί έναν ενδεικτικό παράγοντα της αγάπης της για τα αδέσποτα ζώα και της επιθυμίας της να συμβάλλει θετικά στην κοινότητα του Μαϊάμι.

Όπως αναφέρει τις αδέσποτες γάτες στο Μαϊάμι της άφησε ο δήμαρχος και τις φροντίζει ο Δήμος για να αντιμετωπίσουν τα τρωκτικά Ωστόσο χρειάζεται και οι άνθρωποι να τις προσέχουν με τις ταΐζουν και να μην τις κακοποιούν

Η απόφασή της να αφιερώσει χρόνο και προσπάθεια στο να ταΐζει και να φροντίζει τις αδέσποτες γάτες είναι μια αντανάκλαση της ευαισθησίας και της ευγένειας της ψυχής της. Η κίνηση αυτή δεν είναι μόνο ένας ευγενής προσωπικός στόχος αλλά αποτελεί και έναν σιωπηλό καθρέφτη που αντανακλά την πιο ανθρώπινη πλευρά του άλλοτε πολύβουου κόσμου της μόδας.

Το μοντέλινγκ έχει συχνά συνδεθεί με τη λάμψη και την εξωτερικότητα, αλλά η Ρομάνι φαίνεται να θέτει ένα άλλο παράδειγμα, δείχνοντας ότι μπορεί να συνυπάρχει η δημιουργικότητα και η αισθητική με την κοινωνική ευθύνη και την ανθρωπιά.

Η Κλαούντια Ρομάνι αποδεικνύει με τις πράξεις της ότι η ομορφιά δεν κρύβεται μόνο στα εξώφυλλα των περιοδικών αλλά και στις καθημερινές, συχνά αθόρυβες, προσπάθειες για ένα καλύτερο κόσμο για όλους τους ζωντανούς μας συντρόφους.



Το διαβάσαμε ΕΔΩ