Μαρέβα Γκραμπόφσκι: Η γλυκιά ανάρτηση για τη γιορτή της κόρης της, Σοφίας

“Χρόνια Πολλά Σοφία μας! Πάντα θα είμαι κοντά σου, σ’ αγαπώ πολύ” έγραψε η Μαρέβα Γκραμπόφσκι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τη γιορτή της κόρης της.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Σοφία Μητσοτάκη έχει την ονομαστική της γιορτή και η μητέρα της, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, δεν παρέλειψε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία με ένα τρυφερό μήνυμα.

Δείτε την ανάρτηση:

Εξάλλου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξέκλεψε σήμερα λίγο χρόνο, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στη ΔΕΘ, προκειμένου να ευχηθεί στην κόρη του, Σοφία για τη γιορτή τους.

Ο πρωθυπουργός βρήκε την ευκαιρία όταν του έκανε ερώτηση η δημοσιογράφος, Σοφία Φασουλάκη. Πριν απαντήσει, ευχήθηκε στην πολιτική συντάκτρια και αμέσως μετά ευχήθηκε και στην πρωτότοκη κόρη του.

Διευκρίνισε ωστόσο, ότι λόγω της διαφοράς ώρας μάλλον δεν θα τον βλέπει το μεσημέρι της Κυριακής να της εύχεται. “Με τη διαφορά της ώρας στην Αμερική αμφιβάλλω αν θα βλέπει αυτή τη συνέντευξη ζωντανά τώρα” είπε χαρακτηριστικά και ευχήθηκε σε όλες τις εορτάζουσες.

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα στο 1:08:22”



tilestwra