Ο Πολάκης στηρίζει Κασσελάκη: «Κι εγώ γουστάρω… Κι ας παρεξηγήθηκαν εκεί στην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων»

Αίσθηση προκάλεσε η απάντηση του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, σε προτροπή φίλης του κόμματος να… “ξεδοντιάσει το σύστημα των δικαστικών και των δημοσιογράφων”.

Πολλοί είναι αυτοί που παρομοίωσαν την αντίδραση αυτή με αυτές του Παύλου Πολάκη, ο οποίος στηρίζει με θέρμη τον Κασσελάκη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, ο βουλευτής Χανίων έκανε και ανάρτηση στο Facebook, αναφέροντας ότι… κι αυτός γουστάρει και ειρωνεύεται και την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων.

“”Γουσταρω” κι εγώ!!! Κι ας παρεξηγήθηκαν εκει στην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων…Τόχουν ξαναπαθει!”, αναφέρει στην ανάρτησή του.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο στο TikTok, ο Στέφανος Κασσελάκης, που έχει προκαλέσει τριγμούς στο εσωτερικό του κόμματος και όχι μόνο, μιλά, δίνοντας μια σειρά από υποσχέσεις.

Στο βίντεο τον βλέπουμε να λέει:

“Στα κανάλια τέλος οι επιδοτήσεις, πάνε και παίρνουν εκατομμύρια από τον ελληνικό λαό.

Οι ασυλίες των βουλευτών, τέλος και οι ασυλίες.

Τέλος και το ακαταδίωκτο στους τραπεζίτες.

Οι διορισμοί των πολιτικών στα νοσοκομεία; Τέλος και αυτό!”, είπε ο Στέφανος Κασσελάκης κουνώντας κάθε φορά χαρακτηριστικά το χέρι του.

Επιτέλους να υπάρχει καθαρότητα στον τόπο, δεν θέλει κανείς να γυρίσει πίσω, έχοντας ζήσει έξω, όταν πρέπει να μπει στη λαμογιά για να πάει μπροστά. Δεν είναι αυτή η Ελλάδα που θέλουμε, η Ελλάδα που θέλουμε είναι επιλογή μας και ο ΣΥΡΙΖΑ μεγαλώνει, μεγαλώνει μαζί σας κάθε μέρα”, συμπλήρωσε.

Τότε μια κυρία από το πλήθος του είπε: “Αν καταφέρεις να ξεδοντιάσεις αυτό το σύστημα των δικαστικών και των δημοσιογράφων τότε θα μπορέσει να πάρει μπροστά η χώρα”, με τον Στέφανο Κασσελάκη να απαντά: “Εγώ γουστάρω, εντάξει; Εγώ γουστάρω αλλά πρέπει να ψηφίσετε την Κυριακή. Πρέπει να ψηφίσετε την Κυριακή”.



tilestwra