Το αστέρι που έσβησε πολύ νωρίς

Η θρυλική Σάνεν Ντόχερτι, γνωστή για τον ρόλο της ως Μπρέντα Γουόλς στη σειρά «Χτυποκάρδια στο Beverly Hills», έφυγε από τη ζωή ύστερα από πολυετή και δύσκολη μάχη με τον καρκίνο.



Της: Έπης Τρίμη

Η είδηση του θανάτου της συγκλόνισε τους συμπρωταγωνιστές της, οι οποίοι μοιράστηκαν συγκινητικά μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να την αποχαιρετήσουν.

Ο Τζέισον Πρίστλεϊ, εμφανώς συγκινημένος, έγραψε στο Instagram ότι ήταν σοκαρισμένος και λυπημένος για την απώλειά της, χαρακτηρίζοντας την ως «μια δύναμη της φύσης» και μοιράστηκε μια φωτογραφία τους από τη σειρά. Η Γκαμπριέλ Καρτέρις ανέφερε πόσο θλιβερό είναι το γεγονός και εξέφρασε την πεποίθησή της ότι ο Λουκ Πέρι θα την υποδεχόταν με ανοιχτές αγκάλες στην άλλη πλευρά.

Η Τόρι Σπέλινγκ, σε ένα story στο Instagram, εξέφρασε τη λύπη της και μοιράστηκε μια φωτογραφία όπου ποζάρουν αγκαλιά, σημειώνοντας ότι ακόμα δεν μπορεί να βρει τα λόγια για να εκφράσει τη θλίψη της. Η Κάρολ Πότερ, η οποία υποδύθηκε τη μητέρα της στη σειρά, έγραψε ότι η Σάνεν ήταν πάντα πιστή στον εαυτό της και έδωσε ένα παράδειγμα θάρρους και επιμονής, εκφράζοντας την επιθυμία να αναπαυθεί εν ειρήνη.

Ο Μπράιαν Όστιν Γκριν, μέσω ενός Instagram Story σε μαύρο φόντο, εξέφρασε την αγάπη του και την εκτίμησή του για τη Σάνεν, τονίζοντας ότι ήταν ένα μεγάλο μέρος της αντίληψής του για το τι σημαίνει Αγάπη και πόσο πολύ θα του λείψει.

Τέλος, η Τζένι Γκαρθ αποχαιρέτησε την φίλη της με δύο κοινές φωτογραφίες τους, σημειώνοντας ότι η σχέση τους ήταν πραγματική και ειλικρινής, γεμάτη αμοιβαίο σεβασμό και θαυμασμό, και ότι θα την θυμάται πάντα βαθιά στην καρδιά της.

Η πολυετής και αξιοπρεπής μάχη με τον καρκίνο της Σάνεν Ντόχερτι

Η Σάνεν Ντόχερτι γεννήθηκε στις 12 Απριλίου 1971 στο Μέμφις του Τενεσί. Έγινε ευρέως γνωστή για τους ρόλους της ως Μπρέντα Γουόλς στη σειρά «Χτυποκάρδια στο Beverly Hills» και ως Πρου Χάλιγουελ στη σειρά «Μάγισσες» (Charmed). Η καριέρα της χαρακτηρίστηκε από σημαντικές επιτυχίες, αλλά και από αρκετές προκλήσεις.

Το 2015, η Σάνεν ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού. Η μάχη της με τον καρκίνο ήταν σκληρή και πολυετής, περιλαμβάνοντας χειρουργικές επεμβάσεις, χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες. Παρά τις δυσκολίες, η Ντόχερτι παρέμεινε ισχυρή και μοιραζόταν συχνά τις εμπειρίες της με τους θαυμαστές της, δίνοντας ελπίδα και κουράγιο σε άλλους που αντιμετωπίζουν παρόμοιες καταστάσεις.

Στην προσωπική της ζωή, η Σάνεν παντρεύτηκε τρεις φορές, με τον τελευταίο της σύζυγο, τον φωτογράφο Κερτ Ισβαριένκο, να είναι στο πλευρό της καθ’ όλη τη διάρκεια της μάχης της με τον καρκίνο. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2011 και η σχέση τους χαρακτηρίστηκε από αλληλοϋποστήριξη και αγάπη.

Πριν από λίγους μήνες, η Σάνεν εξέφρασε μέσω του podcast της την επιθυμία της να αποτεφρωθεί η τέφρα της και έδωσε συγκεκριμένες οδηγίες για το τέλος της, όπως ανέφερε το Entertainment Tonight. Η Σάνεν Ντόχερτι έφυγε από τη ζωή αφήνοντας πίσω της ένα μεγάλο κενό στον χώρο της τηλεόρασης και στις καρδιές των θαυμαστών της.

Η Σάνεν Ντόχερτι θα μείνει για πάντα στη μνήμη μας ως μια ταλαντούχα ηθοποιός και μια θαρραλέα γυναίκα που αντιμετώπισε τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της με αξιοπρέπεια και θάρρος. Αναπαύσου εν ειρήνη, Σάνεν.