Φάρμα: Συγκινεί παίκτρια για την μάχη της με τον καρκίνο – «Ο Θεός μου έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία»

Η Γεωργία Τσάμη, παίκτρια στο reality του Star, «η Φάρμα» μιλά για την δύσκολη μάχη που έδωσε ενάντια στον καρκίνο.

Σάλο προκάλεσε το αφηγηματικό βίντεο της Γεωργίας Τσάμη στην «Φάρμα». Τα βίντεο αυτά, δημιουργούνται προκειμένου το τηλεοπτικό κοινό να γνωρίζει τους παίκτες λίγο καλύτερα. Το βίντεο όμως της Γεωργίας, κατάφερε να προκαλέσει μεγάλη συγκίνηση διότι αναφέρεται στον καρκίνο που αντιμετώπισε στο παρελθόν η παίκτρια, καθώς και στους ανθρώπους που απομακρύνθηκαν από δίπλα της.

Η Γεωργία Τσάμη, αναφέρει χαρακτηριστικά, πως μετά την περιπέτεια της υγείας της, αισθάνεται σαν να της έδωσε ο Θεός μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή!

«Διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού το 2019, αφού έχω κάνει άμεσα μαστεκτομή και στους δύο μαστούς και έγινε άμεσα η αποκατάσταση. Πέρασα από το κομμάτι τον χημειοθεραπειών, ήταν πάρα πολύ δύσκολο για εμένα. Τώρα είμαι σε μία φάση που πραγματικά είναι σαν να μου έδωσε ο Θεός μια δεύτερη ευκαιρία να ξαναζήσω τη ζωή μου έτσι όπως θέλω εγώ.»

Στην συνέχεια, αναφέρεται στον σκύλο της Βίκτωρα: «Έτσι όπως μου στάθηκε ο Βίκτωρας στο θέμα της υγείας μου, δεν μου στάθηκαν οι φίλοι μου. Έχω χάσει ανθρώπους γιατί δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν το θέμα της υγείας μου. Δεν μπόρεσαν να είναι δίπλα μου σε όλο αυτό. Λόγω φόβου; Δεν ξέρω κι εγώ γιατί…»

Δείτε το αφηγηματικό βίντεο:

Tilestwra