7χρονη έχασε τη ζωή της την ώρα που έσκαγε τα μπαλόνια των γενεθλίων της

Την στιγμή που έσκαγε τα μπαλόνια των γενεθλίων της, πέθανε ένα 7χρονο κοριτσάκι στο Τενεσί, με την μητέρα της να προειδοποιεί για τους κινδύνους που μπορεί να έχει ένα απλό και φαινομενικά αθώο μπαλόνι.

Η 7χρονη, Alexandra Hope Kelly, έσκαγε τα μπαλόνια των γενεθλίων της την 1η Οκτωβρίου όταν ρώτησε την μητέρα της αν μπορεί να σπάσει το μεγάλο μπαλόνι σε σχήμα «7». Η μητέρα της είπε πως μπορεί να το κάνει, χωρίς να της περάσουν από το μυαλό της τα χειρότερα.

Η μητέρα είχε αποκοιμηθεί για λίγο και όταν ξύπνησε είδε την κόρη της μπρούμυτα στο πάτωμα του σαλονιού με το μπαλόνι ύψους 85 εκατοστών σκασμένο και τυλιγμένο στο κεφάλι της.

Πάνω στον πανικό η μητέρα έβγαλε το μπαλόνι από το πρόσωπο του παιδιού και κάλεσε για βοήθεια. Παρόλο που πραγματοποίησαν στο κοριτσάκι καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση, δυστυχώς δεν κατάφερε να ζήσει.

Σύμφωνα με την New York Post, η μητέρα είπε: «προσπαθήσουν να την φέρουν πίσω, αλλά οι προσπάθειές τους να την επαναφέρουν ήταν ανεπιτυχείς. Έκλαψα υστερικά και ήμουν σε πλήρη σοκ και σε δυσπιστία για αυτό που μόλις είχε συμβεί, ότι η κόρη μου, το μονάκριβο παιδί μου είχε φύγει».

Ο θάνατος της 7χρονης δεν είναι γνωστό αν πρόκειται για ασφυξία ή δηλητηρίαση από ήλιο, με το αποτέλεσμα την ιατροδικαστικής εξέτασης να αναμένεται ακόμα.

tilestwra