75χρονος αγρότης, στην 50η επέτειο γάμου, πήγε τη σύζυγό του στο χωράφι – Τóτε της λέει «άνοιξε τα μάτια σου»

Ένας αγρότης, θέλοντας να εκφράσει την αγάπη του προς την σύντροφο του, έκανε κάτι ευφάνταστο, που πολλοί θα ζήλευαν.

Το να λάβει μία γυναίκα λουλούδια, από αυτόν που αγαπάει είναι μία πολύ γλυκιά και όμορφη κίνηση. Ένα μπουκέτο λουλούδια μπορεί να ομορφύνει ακόμη και μία άσχημη μέρα. Οι περισσότεροι άνθρωποι, αγοράζουν λουλούδια για την σύντροφο τους σε ειδικές περιστάσεις (γενέθλια, επέτειος, γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου κλπ.).

Ένας αγρότης λοιπόν, ονόματι Lee Wilson, από το Κάνσας των Ηνωμένων Πολιτειών για να γιορτάσει με την σύζυγο του τα 50 χρόνια γάμου τους, της επεφύλασσε την πιο όμορφη έκπληξη. Φύτεψε 80 στρέμματα καλλιέργειας, με περίπου 1,2 εκατομμύρια ηλιοτρόπια που είναι το αγαπημένο λουλούδι της συζύγου του Renee. Η διαδικασία αυτή, πήρε περίπου τρεις μήνες για να ολοκληρωθεί και ο Lee είχε την βοήθεια του γιου του.

Όταν έφτασε η ημέρα της επετείου τους, ο Lee Wilson, πήγε την Renee στο χωράφι για να δει την έκπληξη που της ετοίμαζε τόσο καιρό. Η ίδια όπως δήλωσε, δεν μπορούσε να συγκρατήσει την συγκίνηση της.

«Με έκανε να νιώσω πολύ ξεχωριστή. Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερο δώρο επετείου από ένα χωράφι με ηλιοτρόπια», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

tilestwra