The Weather
Αθήνα, Αττική
4 Φεβρουαρίου, 2023, 3:52 πμ
Κυρίως συννεφιασμένος
Κυρίως συννεφιασμένος
3°C
 

Howie Mandel: Μιλάει για την ψυχική υγεία “Το στίγμα εξακολουθεί να ζει έντονα σήμερα”

Howie Mandel: Ο Mandel συνεργάζεται με άλλους για την αντιμετώπιση της Ιδεοψυχαναγκαστικής Διαταραχής (ΙΨΔ), μιας χρόνιας ψυχικής ασθένειας από την οποία πάσχει και ο ίδιος λέει ότι “κανείς δεν είναι μόνος”. Ο κριτής του ‘AGT’ Howie Mandel μιλάει γιατί είναι καλός στη δουλειά του Ο Howie Mandel μοιράζεται το μυστικό της δεκαετούς καριέρας του, ενώ βρίσκεται στο κόκκινο χαλί του “America’s Got Talent”.

Ενόψει του Εθνικού Μήνα Ευαισθητοποίησης για την Ψυχική Διαταραχή τον Οκτώβριο, ο κωμικός και υπέρμαχος της ψυχικής υγείας Howie Mandel και κριτής του “America’s Got Talent” συμμετείχε σε μια ιδιωτική εικονική συζήτηση που διεξήγαγε αυτή την εβδομάδα η NOCD, μαζί με μέλη της Εθνικής Συμμαχίας για την Ψυχική Ασθένεια (NAMI), για να “ξεκινήσει” μια συζήτηση για την ψυχική υγεία σχετικά με ένα θέμα που επηρεάζει εκατομμύρια Αμερικανούς.

Το πρόγραμμα ήταν μέρος της παρουσίασης ενός νέου βιβλίου για την εκπαίδευση στην ψυχική υγεία, με τίτλο “Δεν είσαι μόνος: NAMI Guide to Navigating Mental Health,” του Δρα. Ken Duckworth, ψυχιάτρου.

Η συζήτηση είχε ως στόχο την εκπαίδευση των άλλων, την άρση του στίγματος και την προσφορά “επιδραστικών τρόπων” με τους οποίους οι επαγγελματίες, οι φροντιστές και τα μέλη της ευρύτερης κοινότητας μπορούν να μετατρέψουν τις προσωπικές εμπειρίες σε νέες προσεγγίσεις για τη θεραπεία αφού “κανείς δεν είναι μόνος”, μοιράστηκαν οι οργανώσεις με το Fox News Digital σε μια δήλωση.

Το Fox News Digital ρώτησε τον Howie Mandel κατά τη διάρκεια της εικονικής συνεδρίασης: “Γιατί πιστεύετε ότι εξακολουθεί να υπάρχει ένα στίγμα που συνδέεται με τα θέματα ψυχικής υγείας σε αυτή τη χώρα;”.

Ο Mandel απάντησε: “Ξεκινάει με τον όρο “ψυχική”. Αν σκεφτείτε το ψυχικό έναντι του σωματικού, το “ψυχικό” έχει αρνητική χροιά σε αντίθεση με τη λέξη “σωματικό”.

Ο Howie Mandel είπε ότι πριν από χρόνια, όσοι υπέφεραν από προβλήματα ψυχικής υγείας “παραδοσιακά απομακρύνονταν από την κοινωνία και κλείνονταν μέσα”.

Σήμερα συνεργάζεται με το NOCD για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση “του στίγματος που αφορά την ψυχική υγεία”.

Πρόσθεσε: “Ως παιδί, αν αναφερόσουν σε κάτι ως ψυχικό δεν ήταν ποτέ κάτι θετικό.

Και οι άνθρωποι που υπέφεραν από ψυχικά προβλήματα παραδοσιακά απομακρύνονταν από την κοινωνία και κλείνονταν μέσα”.

Ο Mandel συνέχισε: “Πιστεύω ότι το στίγμα εξακολουθεί να ζει πολύ έντονα σήμερα, γι’ αυτό και συνεργάστηκα με το NOCD για να επιτρέψω σε όλους την πρόσβαση στη βοήθεια και την άρση του στίγματος που εμπλέκεται στην ψυχική υγεία”.

Ο Mandel δήλωσε επίσης: “Είμαι περήφανος που είμαι ένα δημόσιο πρόσωπο ένα από τα πολλά που σήμερα εστιάζει στην ψυχική υγεία και ελπίζω να ενθαρρύνει όλους να γνωρίζουν ότι δεν είναι μόνοι. Παρακαλείστε να επισκεφθείτε το NOCD και να ξέρετε ότι πολλές από τις διαθέσιμες σήμερα θεραπείες καλύπτονται από την ασφάλιση”.

Ο Howie Mandel δήλωσε ότι είναι υπερήφανος που “είναι ένα δημόσιο πρόσωπο” για την υπεράσπιση καλύτερων θεραπειών για θέματα ψυχικής υγείας, συμπεριλαμβανομένης της Ιδεοψυχαναγκαστικής Διαταραχής ΙΨΔ.

Ο Howie Mandel δήλωσε ότι είναι υπερήφανος που “είναι ένα δημόσιο πρόσωπο” για την υπεράσπιση καλύτερων θεραπειών για θέματα ψυχικής υγείας, συμπεριλαμβανομένης της Ιδεοψυχαναγκαστικής Διαταραχής ΙΨΔ.

Είπε επίσης: “Η ψυχική υγεία είναι κάτι που πρέπει όλοι να έχουμε στο μυαλό μας.

Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό το θέμα”.

Ο Mandel στο παρελθόν έχει μιλήσει ανοιχτά για το ότι ζει με άγχος και ψυχαναγκαστική διαταραχή για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του και είπε ότι η κωμωδία τον βοηθά να τα βγάλει πέρα.

Πέρυσι σε συνέντευξή του, ο Mandel εξήγησε ότι, αν και ήταν ανοιχτός για την κατάστασή του, δεν αποκάλυψε ποτέ πλήρως πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει όταν η κατάστασή του τον επηρεάζει, όπως είπε στο People.

Συγκεκριμένα, τείνει να ανησυχεί για τη σύζυγό του, Terry, και τα τρία ενήλικα παιδιά τους, είπε.

Η NOCD, συνιδρυτής της οποίας είναι ο Στίβεν Σμιθ από το Σικάγο, έχει ως στόχο να “αποκαταστήσει την ελπίδα για τα άτομα με Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή ΙΨΔ μέσω της καλύτερης ενημέρωσης και θεραπείας”.

Το NOCD μια εφαρμογή περιγράφει τον εαυτό του ως το υπ’ αριθ. 1 πάροχο τηλεϊατρικής για τη θεραπεία της ιδεοψυχαναγκαστικής διαταραχής (ΙΨΔ).

Οι οργανισμοί εξηγούν ότι η Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή ΙΨΔ είναι μια “χρόνια ψυχική ασθένεια που επηρεάζει 1 στους 40 παγκοσμίως και μπορεί να οδηγήσει σε αυτοκτονία”.

Περιλαμβάνει τα εξής: “Η ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή είναι μια από τις κυριότερες διαταραχές της ψυχικής υγείας:

Επαναλαμβανόμενους φόβους που συχνά έχουν βίαια, σεξουαλικά, μολυσματικά, θρησκευτικά θέματα και θέματα σχέσεων.

Έναν εσωτερικό πόλεμο για την διάψευση των σκέψεων, των εικόνων και των παρορμήσεων με 100% βεβαιότητα

Σημειώνουν επίσης ότι μπορεί να αντιμετωπιστεί με τη θεραπεία έκθεσης και πρόληψης αντίδρασης (ERP) και προτρέπουν οποιονδήποτε να απευθυνθεί στο www.treatmyocd.com για βοήθεια και συνδρομή.

Αυτή η ιστορία συζητά την αυτοκτονία.

Εάν εσείς ή κάποιος γνωστός σας έχει σκέψεις αυτοκτονίας, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με τη Γραμμή Ζωής για την Αυτοκτονία και την Κρίση στο 988 ή στο 1-800-273-TALK (8255).

ΠΗΓΗ

Κοινοποίησε το

Κατασκευές Ιστοσελίδων & Προώθηση στα Social Media

Άμεσα και οικονομικά!

#TRENDING NOW

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ξέσπασε ο πατέρας του 29χρονου πιλότου που σκοτώθηκε στο Φάντομ

Στην Τατιάνα Στεφανίδου και στο T-live, μίλησε ο πατέρας του 29χρονου υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα, Κωνσταντίνος Τουρούτσικας, ένα 24ωρο μετά τον θάνατο του γιου

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ >

Γιάννης Βογιατζής: «Στην Κατοχή φάγαμε εν γνώσει μας σκύλο για να ζήσουμε»

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Γιάννης Βογιατζής έκανε μια αναδρομή στη ζωή του και μίλησε για την καριέρα του και την απόφασή του να σταματήσει τις εμφανίσεις.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ >

Θεσσαλονίκη: Μοτοσικλέτα παρέσυρε και εγκατέλειψε γυναίκα που είχε βγάλει το εγγόνι της βόλτα

Στο νοσοκομείο κατέληξε μια 64χρονη γυναίκα η οποία παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα το απόγευμα της Τρίτης, στη Θεσσαλονίκη. Το τροχαίο έγινε γύρω στις 20:15. Κάτω από

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ >

Η λαμπρή λιτάνευση της Αγίας Εικόνος και «τα φαναράκια» στην Ιερά νήσο Τήνο

Μετά την επάνοδο της αγίας Εικόνος τελέσθηκε Τρισάγιο Ώρα 2 το μεσημέρι, ώρα κατά την οποία ευρέθη αγία Εικόνα πραγματοποιήθηκε λαμπρή λιτάνευση με τη συμμετοχή

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ >

«Μπορώ να κάνω πέντε παιδιά ή μπορώ να υιοθετήσω παιδιά. Είναι δικό μου πρόβλημα και είναι δικό μου θέμα»

Η γνωστή ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου, είχε μιλήσει σε συνέντευξη της για το στίγμα της πατριαρχίας, στο ζήτημα της μητρότητας και στον γάμο της με τον

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ >

Τήνος: Γιόρτασε τα 200 χρόνια από την εύρεση της Εικόνας της Μεγαλόχαρης – Το έθιμο με τα φαναράκια

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα γιόρτασαν οι Τήνιοι πολίτες την Εύρεση της Παναγίας με την παραδοσιακή λαμπαδηφορία  και τα «Φαναράκια» από τα προπύλαια του Ναού της Παναγίας, ψάλλοντας υπό

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ >

Την οικογένεια του 29χρονου υποσμηναγού επισκέφτηκε ο Φλώρος

Οι αρχηγοί ΓΕΕΘΑ και ΓΕΑ βρέθηκαν στο σπίτι του Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα στην Αρκαδία Την οικογένεια του υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά τη συντριβή του

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ >

Ο αρχηγός του ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος επισκέφθηκε την οικογένεια του αδικοχαμένου πιλότου

Την οικογένεια του υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά τη συντριβή του Phantom στη θαλάσσια περιοχή της Ανδραβίδας, επισκέφτηκαν το μεσημέρι

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ >

Πτώση Φάντομ στην Ανδραβίδα: Οι εμπειρογνώμονες ψάχνουν τι έφταιξε – Συνεχίζονται οι έρευνες για τον Ευστάθιο Τσιτλακίδη

Όλα τα πιθανά και απίθανα σενάρια εξετάζουν οι εμπειρογνώμονες για την πτώση του αεροσκάφους Φάντομ στην Ανδραβίδα, από την οποία έχασε τη ζωή του ο 29χρονος Μάριος-Μιχαήλ Τουρούτσικας

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ >

Αναίμακτη Αιδοιοπλαστική / Κολποπλαστική, Αισθητική Γυναικολογία, Ανάπλαση Αναζωογόνηση και Σύσφιξη Κόλπου, Αντιμετώπιση κολπικής ξηρότητας και κολπικής ατροφίας

POWERED BY

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Μάθετε Περισσότερα