The Weather
Αθήνα, Αττική
29 Ιανουαρίου, 2023, 8:26 μμ
Κυρίως συννεφιασμένος
Κυρίως συννεφιασμένος
9°C
 

«Ήμουν έγκυος και με ανάγκαζε να σηκώνω ζωοτροφές 20 κιλών. Γέννησα 6 εβδομάδες νωρίτερα εξαιτίας του»

Την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει η 31χρονη μητέρα κατά του 56χρονου κτηνοτρόφου, μήνες πριν από τη διπλή δολοφονία στην Καβάλα, αποκάλυψε η εκπομπή “Tlive” της Τατιάνας Στεφανίδου.

«ΗΜΟΥΝ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕ ΝΑ ΣΗΚΩΝΩ ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ 20 ΚΙΛΩΝ»

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων ανέφερε: “Τον Ιανουάριο του 2018 συνάψαμε σχέση και από τον Ιούλιο του 2018 εγκαταστάθηκα στη Λεκάνη Καβάλας όπου και συγκατοικήσαμε. Όταν ήρθα στη Λεκάνη, είχα μαζί μου 5.000 ευρώ που είχα αποκομίσει από την εργασία μου ως γραφίστρια, χωρίς κανένα άλλο εισόδημα.

Η οικία του 56χρονου, όπου διαμέναμε, ήταν σε άθλια κατάσταση και αφιέρωσα χρόνο, κόπο και χρήματα για να την καταστήσω όσο τον δυνατόν κατάλληλη για τη διαβίωση μας. (…)

Συμφωνήσαμε πως εγώ θα συνέχιζα την εργασία μου μέσω διαδικτύου, από την οποία αρκετά ικανοποιητικά, αλλά ο 56χρονος επέμενε να τον ακολουθώ στις στάνες και να εκτελώ χρέη βοηθού του στις κτηνοτροφικές του εργασίες, καθόσον κατέχει 1.000 κατσίκια και δεν είχε προσωπικό.

Λόγω της επιμονής του αυτής, τελικά επέτυχε να αφιερωθώ στην κτηνοτροφία και φυσικά σχεδόν να αφήσω την εργασία μου με συνέπεια να χάσω πολλούς πελάτες μου, καθόσον ήταν ανέφικτο να ανταποκριθώ στις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις, λόγω έλλειψης χρόνου”.

Στη συνέχεια, η 31χρονη αναφερόταν στην καθημερινότητα τους, αλλά και σε όσα έζησε από τη στιγμή που έμεινε έγκυος και μετέπειτα όταν γέννησε: “Η συμβίωση μας αποδείχθηκε άκρως οδυνηρή για μένα, καθόσον από το Δεκέμβριο μέχρι και τον Μάρτιο που γεννάνε τα κατσίκια, βρισκόμασταν στο βουνό από τα ξημερώματα μέχρι αργά το βράδυ, και με πολύ αντίξοες καιρικές συνθήκες (χιόνια, βροχές, παγετός) για να τον βοηθώ, καθώς δεν είχε άλλους εργάτες, παρά μόνο εμένα. Στις ελάχιστες ώρες που δεν είχαμε στις στάνες, εγώ ασχολούμουν με την περιποίηση του σπιτιού.

Όλο τον χρόνο μου, τον αφιέρωνα στην κτηνοτροφική μονάδα, ώστε να τον βοηθάω με την εργασία μου να ανταποκριθεί στις οικονομικές δυσκολίες του, ενώ δεν είχα εικόνα των οικονομικών του συναλλαγών.

Η συμβίωση μας ήταν ελεύθερη, χωρίς γάμο και σύμφωνο συμβίωσης. Χαρακτηριστικό της πλήρους αδιαφορίας του για μένα είναι το ότι στα τέσσερα συνεχή έτη δεν μου έδωσε ούτε ένα ευρώ για τις προσωπικές μου ανάγκες ή για τις ανάγκες συντήρησης του σπιτιού του, με αποτέλεσμα να δαπανήσω τις 5.000 ευρώ που είχα μαζί μου και χρειάστηκε να χρεωθώ ακόμη 4.500 ευρώ από υπεραναλήψεις στις κάρτες μου.

Όπως ήταν εύλογο, οι οικονομικές δυσκολίες έφεραν προβλήματα στη σχέση μας, καθώς αδυνατούσε κι αρνούνταν να καταλάβει τις ανάγκες μου ως συντρόφου του και τον ενδιέφερε μόνο να του παρέχω βοήθεια στα ζώα, κάτι που εγώ ήδη έκανα από κατανόηση για τα οικονομικά προβλήματα του, ενώ όταν εισέπραττε τις κρατικές επιδοτήσεις για τα κατσίκια δύο φορές τον χρόνο, δεν μου έδινε ούτε ένα ευρώ, καθώς όπως μου έλεγε πήγαιναν στα χρέη του.

Τον Απρίλιο του 2021 έμεινα έγκυος, αλλά ο 56χρονος το αντιμετώπισε με δυσφορία και αρνητισμό.

Μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης μου, εργαζόμουν σκληρά, μεταφέροντας ζωοτροφές με βάρος 20 κιλών σε κουβάδες και αυτό γινόταν κατόπιν συνεχών πιέσεων εκ μέρους του, που αδιαφορούσε παντελώς για την εύθραυστη κατάσταση της υγείας μου. Λόγω των αντίξοων συνθηκών που βίωσα, γέννησα έξι εβδομάδες νωρίτερα“.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ: «Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΧΑΣΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΖΕ ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ»

«Αυτή η σχέση, η ολέθρια και οδυνηρή ξεκίνησε πριν περίπου τεσσεράμισι χρόνια, όταν το τέλος περί τα τέλη του 2017 αρχές του 2018. Αυτή η κοπέλα ήρθε στο χωριό της μητέρας της για να ασχοληθεί εν πάση περιπτώσει με κάποια εργασία που είχε στο πλαίσιο των σπουδών που είχε κάνει. και άλλες φορές είχε κι άλλες φορές επισκεφτεί το συγκεκριμένο χωριό γιατί ήταν το χωριό της μητέρας της. Κατά ένα παράδοξο τρόπο, αυτή η κοπέλα ήταν λάτρης της φύσης. Λάτρης του ζωικού βασιλείου – ήταν αυτά τα ενδιαφέροντά της, πέρα από τις σπουδές της», έκανε γνωστό από την πλευρά του ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος Μάρκος Αποστολίδης μιλώντας στην ΕΡΤ.

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: «Ερωτεύτηκε τον τόπο αυτό αρχικά και ενδεχομένως αργότερα στο πρόσωπο του δράστη. Βρήκε τον άνθρωπο που θα ενσάρκωνε τα όνειρά της σχετικά με τον τρόπο ζωής στη φύση. Με αυτό το βουκολικό τρόπο ζωής (…) Η λεκτική βία μετεξελίχθηκε σε αυτό το οποίο είδαμε προχθές. Εκτός όμως από τη λεκτική βία, ξέρετε, υπήρχε και ένα καθεστώς αν θέλετε, εκμετάλλευσης οικονομικής και όχι μόνο, γιατί αυτή η κοπέλα στην ουσία ήταν σύντροφος του ανθρώπου αυτού, αλλά στην ουσία ήταν συνοδοιπόρος σε μια πολύ δύσκολη δουλειά την οποία έκανε.

Ζούσε πάνω στην Καβάλα, στο βόρειο τμήμα της Καβάλας».

«Αυτή η ασφυκτική κατάσταση άρχισε μετά τη γέννηση του παιδιού τους, γιατί η μητέρα, με βάση το μητρικό φίλτρο, καταλάβαινε ότι δεν είναι δυνατόν και το παιδί που έφερε και ηζωή του παιδιού της να εξελιχθεί με τον τρόπο αυτό (…) Σιγά – σιγά η κοπέλα άρχισε να συνειδητοποιεί ότι το χάσμα που χώριζε αυτούς τους δύο ανθρώπους ήταν τεράστιο».

«ΑΝ ΔΕ ΓΥΡΙΣΩ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ, ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙΣ» – ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΤΗΣ 31ΧΡΟΝΗΣ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ ΤΗΣ

Γείτονες της άτυχης γυναίκας μίλησαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», αποκαλύπτοντας ότι ο 57χρονος είχε απειλήσει πολλές φορές την 31χρονη ότι θα τη σκοτώσει αν έφευγε για Γερμανία, όμως κανείς δεν περίμενε ότι θα κάνει πράξη τις απειλές του.

Τις απειλές επιβεβαίωσε μια ακόμα κάτοικος, η οποία ήταν και η τελευταία με την οποία μίλησε η άτυχη γυναίκα πριν πάει στη στάνη για να συναντήσει τον 57χρονο.

«Ήμουν η τελευταία που την είδα το πρωί. Της είπα να μην πάει να τον βρει. Μου είπε ότι θα πήγαινε για να μην τον εξαγριώσει. Της ξαναείπα “μην πας, τι θα πας να κάνεις εκεί” και μου είπε ότι αν σε μία ώρα δε γύριζε να πήγαινα με τον άντρα μου να την πάρουμε από το μαντρί», είπε η γυναίκα.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΗ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΟΤΙ Η ΑΝΝΑ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΑΓΧΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΗ

«Δεν της φερόταν καλά. Εμείς τη συμβουλεύαμε να πάρει το παιδί και να φύγει στη Γερμανία. Αφού δεν τα έβρισκαν, δεν είχε λόγο να κάτσει στο χωριό, τι να έκανε εδώ πέρα, μικρό κοριτσάκι ήταν», είπε ένας ακόμα γείτονας της 31χρονης.

Αυτό που φοβόταν ο 57χρονος ήταν ότι η Άννα θα επιστρέψει στη Γερμανία μαζί με το παιδί και ότι δε θα το ξαναέβλεπε. Όμως οι φόβοι του, σύμφωνα με τον δικηγόρο της 31χρονης, ήταν αβάσιμοι, καθώς είχε σκοπό να πάει στη Γερμανία για να τακτοποιήσει κάποιες κληρονομικές της υποθέσεις και θα επέστρεφε στο χωριό για να μπορεί να βλέπει το παιδί τους.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ – ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΨΥΛΛΟΥΣ

Ο 56χρονος κτηνοτρόφος, που σκότωσε το μόλις 10 μηνών παιδί του και την 31χρονη σύντροφό του, κηδεύτηκε το Σάββατο. Στην κηδεία του δεν πήγε κανείς ούτε ο πατέρας του. Ο φονιάς φαίνεται να όπλισε και πυροβόλησε 4 φορές μέσα στο μαντρί κατά του 10 μηνών βρέφους και της συντρόφου του, σε μια οικογενειακή τραγωδία που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα.

Όπως φαίνεται, ο δολοφόνος ήθελε να τιμωρήσει την Άννα, γι’ αυτό και πυροβόλησε πρώτα το βρέφος τους. Ήθελε, δηλαδή, να νιώσει τον φρικτό πόνο της απώλειας, έστω και για λίγα δευτερόλεπτα πριν την πυροβολήσει και έτσι αποφάσισε να σκοτώσει πρώτα το παιδί.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΘΕΙΑ ΤΗΣ 31ΧΡΟΝΗΣ – «ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΓΕ ΚΑΝ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ»

Η θεία της 31χρονης Άννας, που ήρθε από τη Γερμανία, μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και στο T-live συγκλονισμένη.

«Ήταν το καλύτερο κορίτσι του κόσμου αλλά όπως είπε και η μαμά της δεν την άκουγε. Επέμενε με όλη της την δύναμη να μην γυρίσει πίσω και να μείνει στη φύση. Και αν έφευγε, δεν θα την άφηνε αυτός, είτε ζωντανή είτε νεκρή. Και προτίμησε το δεύτερο» είπε αρχικά η θεία της 31χρονης.

«Ο πατέρας της Άννας έφυγε σε ηλικία 47 ετών. 17-18 χρόνια τώρα. Η Άννα ήταν η μικρότερη κόρη του. Είμαστε όλοι Έλληνες τέταρτης γενιάς στη Γερμανία. Η Άννα ήρθε εκείνο το καλοκαίρι γιατί της άρεσε ο τόπος, της άρεσε η φύση και τα ζώα. Τον άντρα αυτόν το αποκλείω να τον ερωτεύτηκε. Ίσως να την έριξαν κάποια γλυκόλογα.

Το μωρό ήταν τσιμπημένο από τους ψύλλους, γενικώς μέσα στη βρώμα. Το κορίτσι είχε σκυλομετανιώσει, αλλά φοβόταν για τη ζωή της.

Κανένας δεν καταλαβαίνει τι βρήκε σε αυτόν τον άνθρωπο. Ίσως να ήταν και αυτό το σύνδρομο του πατέρα που της έλειπε» εξομολογήθηκε στη συνέχεια η θεία της Άννας.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, ο 56χρονος δεν ενδιαφέρθηκε καν να πάει την 31χρονη Άννα στο μαιευτήριο όταν πήγε για να γεννήσει το παιδί τους.Πηγή

Κοινοποίησε το

Κατασκευές Ιστοσελίδων & Προώθηση στα Social Media

Άμεσα και οικονομικά!

#TRENDING NOW

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Άρης Σερβετάλης: «Είμαστε βαπτισμένοι εν Θεώ και δεν μπορούμε χωρίς Εκείνον. Ο Θεός σου δίνει κουράγιο όταν εκμηδενίζεται το εγώ σου»

27/1, όλη η Ελλάδα είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση την ταινία «Ο Άνθρωπος του Θεού» μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ >

Η συνταγή που θα σας την ζητάνε όλοι: Αυτό είναι το υλικό στην μαρινάδα του κρέατος που απογειώνει την γεύση του

Η σωστή μαρινάδα, έχει τρια συστατικά: οξύ, λάδι και αρωματικές ύλες. Το λάδι προσδίδει υγρασία στο κρέας ενώ τα μπαχαρικά και τα μυρωδικά προσθέτουν γεύση.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ >

Λάμπει η αλήθεια: Μάρτυρας κλειδί αθωώνει τον πάτερ Αντώνιο – «Αυτός είπε ότι θα τον καταστρέψει και το έκανε»

Νέα μαρτυρία έρχεται στο «φως» από πρώην τρόφιμο της δομής της Κιβωτού του Κόσμου ο οποίος διηγείται την καθημερινότητά του μέσα στο σπίτι αλλά και

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ >

Φεύγει η «πολική μπάλα» έρχεται το «πολικό ποτάμι»

Όπως ανέφερε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, έρχεται «πολικό ποτάμι» και όπως φαίνεται οι κακοκαιρίες θα συνεχίζονται για… καιρό καθώς έρχονται πυκνά χιόνια και ισχυρές καταιγίδες στην Αττική

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ >

Της κακομοίρας στο Survivor, έξαλλος ο Ατζούν με τις διαρροές: Και τρίτο ζευγάρι στην καλύβα

Οι διαρροές στο Survivor All Star έχουν εκνευρίσει τον Ατζούν, την ώρα που φήμες θέλουν και τρίτο ζευγάρι να επισκέπτεται την περιβόητη καλύβα. Έξαλλος έχει

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ >

Νίκος Μάνεσης: «Η μισή ελληνική τηλεόραση είναι απάτη, δεν δικαιούμαι να το κάνω κι εγώ;»

Το δικό του «καρφί» για την ελληνική τηλεόραση πέταξε ο Νίκος Μάνεσης μέσα από την ενημερωτική του εκπομπή στον Alpha. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ενός βίντεο από

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ >

Χώρισαν Χρήστος Μάστορας και Γαρυφαλλιά Καληφώνη; Η αινιγματική ανάρτηση του μοντέλου

Μετά το σκηνικό που έγινε με τον Χρήστο Μάστορα και την Γαρυφαλλιά Καλλιφώνη, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, μετά το συμβάν που έγινε  με πελάτη

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ >

Σπαραγμός στη Σπάρτη – Νεκρό κοριτσάκι πέντε ετών. Έδωσε μάχη για περίπου μιάμιση ώρα

Χωρίς τις αισθήσεις του και χωρίς σφυγμό κοριτσάκι 5 χρονών μεταφέρθηκε το απόγευμα του Σαββάτου από τους γονείς του στο νοσοκομείο Σπάρτης. Όπως αναφέρει η

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ >

«Μην ξανακούσω για ηλεκτρικό αυτοκίνητο, μιλάμε για ταλαιπωρία άνευ προηγουμένου»

Viral έχει γίνει η ανάρτηση του Μάριου Παπαλουκά στο Facebook, με την εμπειρία του οδηγώντας ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Όπως όλα δείχνουν, το όνειρό του έγινε

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ >

Έκλαψαν όλοι: Θεσσαλονικιός βρίσκει τον χαμένο του σκύλο 5 χρόνια μετά και η αντίδρασή του «ραγίζει» καρδιές

Ένα απίστευτα συγκινητικό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Ένας άνδρας από τη Θεσσαλονίκη βρήκε τον σκύλο του μετά από πέντε χρόνια

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ >

Αναίμακτη Αιδοιοπλαστική / Κολποπλαστική, Αισθητική Γυναικολογία, Ανάπλαση Αναζωογόνηση και Σύσφιξη Κόλπου, Αντιμετώπιση κολπικής ξηρότητας και κολπικής ατροφίας

POWERED BY

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie. Μάθετε Περισσότερα